E-mail: office[at]evaluaririscuri.ro
autentificare
TERMENI ŞI CONDIŢII
TERMENI ŞI CONDIŢII
    Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site precum si accesarea oricarui program prin intermediul site-ului presupune ca esti de acord cu acesti termeni si conditii.

    Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii de utilizare fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. In cazul in care nu acceptati Termenii de utilizare prezentati, va rugam sa nu mai accesati acest site. Consideram ca prin continuarea utilizarii site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat in totalitate acesti Termeni de utilizare.

1. DESCRIEREA SERVICIULUI
    RESSOFT administreaza acest site, care asigura utilizatorilor in acest moment un program pentru evaluarea riscurilor profesionale. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

2. OBLIGATII LA INREGISTRARE
    Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
    Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, RESSOFT are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

3. POLITICA RESSOFT DE PROTEJARE A INFORMATIILOR
    Conform politicii de protejare a informatiilor a RESSOFT, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4. CONTINUT
    Intelegeti ca toate informatiile (date, text, imagini, grafice, mesaje sau alte materiale, numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu RESSOFT, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de RESSOFT.
    RESSOFT nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul site-ului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea site-ului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

    Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:
1. incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator.
2. intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
3. pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie.
4. falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse.
5. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
6. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii
7. interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site-ul, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la site
8. incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege
9. colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor site-ului
10. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush"??? \
11. se angaja in activitati comerciale fara a se inregistra in eventualele servicii dedicate, parte a site-ului. Acest lucru include, dar nu se limiteaza la urmatoarele activitati: oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii

5. DESPAGUBIRI
    Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati RESSOFT, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

6. INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR
    Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de RESSOFT prin intermediul site-ului.

7. PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA INFORMATIILOR
    Ati luat la cunostinta ca RESSOFT poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. In prezent, fiecare cont deschis beneficiaza de posibilitatea de a genara rapoarte pentru un număr nelimitat de societăţi cu privire la:
* nivelul global de risc şi nivelul global de securitate
* masurile de prevenire şi protectie din planul de acţiuni
* ierarhizarea riscurilor de accidentare şi îmbolnăvire profesională
* grafice privind dinamica riscurilor, pe baza evaluărilor actualizate la zi

8. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
    RESSOFT isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca RESSOFT nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

9. INCETAREA COLABORARII
    Sunteti de acord ca RESSOFT, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale RESSOFT de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca RESSOFT considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor si conditiilor de Utilizare.
    RESSOFT poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile site-ului, conform oricarei reguli din Regulile de Utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca RESSOFT poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile site-ului. Mai mult, sunteti de acord ca RESSOFT nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

10. PUBLICITATE SI PROMOTII
    RESSOFT ruleaza campanii publicitare si promotii pe site-urile personale. O data cu crearea contului, acordati RESSOFT dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale.
    Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre RESSOFT pe site-urile personale poate fi schimbat de catre RESSOFT la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor.
    Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii.
    Sunteti de acord ca RESSOFT nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului.

11. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE RESSOFT
    Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi.
    Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de RESSOFT sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul site-ului.
RESSOFT va ofera un drept si o licenta personala, ne-transferabila si ne-exclusiva de a folosi programele sale pe un singur computer, cu conditia sa nu (si sa nu permiteti oricarei terte parti) copiati, modificati, creati o varianta derivata din, incercati in nici un fel sa aflati codul sursa a programelor folosite, vindeti, desemnati sau cedati dreptul de folosinta catre o terta parte, acordati sau transferati in orice mod, orice drept in programele site-ului.
    Sunteti de acord sa nu modificati programele in nici un mod, sau sa folositi versiuni modificate ale programelor, inclusiv (dar fara limitari) in scopul obtinerii de acces neautorizat la serviciile sau programele din componenta site-ului.
    Sunteti de acord sa nu accesati serviciile prin nici un alt mijloc decat prin interfata pusa la dispozitie de RESSOFT pentru a fi folosita in accesarea site-ului si a paginilor ce le contine.

12. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
    Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
    1. utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". RESSOFT se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
    2. RESSOFT nu ofera nici o garantie ca:
        2.1 serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra,
        2.2 serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
        2.3 rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere,
        2.4 calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele,
        2.5 orice eroare de program va fi corectata.
    3. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de RESSOFT se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
    4. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la RESSOFT prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulile de Utilizare.

13. LIMITARI ALE RASPUNDERII
    Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca RESSOFT nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca RESSOFT a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului;
(2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate
(3) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
(4) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
(5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

14. EXCLUDERI SI LIMITARI
    Unele sisteme juridice nu permit excluderea unor anume garantii sau limitari sau excluderea de raspundere in cazul unor distrugeri accidentale sau prin imprudenta. In concordanta cu acest lucru, unele din limitarile de la punctele 12 si 13 pot sa nu fie aplicabile unor anumiti utilizatori ai site-ului.

15.MENTIUNI SPECIALE PENTRU SERVICIILE LEGATE DE CHESTIUNI FINANCIARE
    Daca intentionati sa creati sau sa luati parte la un anume serviciu, primiti sau cereti orice stiri, mesaje sau alte informatii de la site-ul evaluaririscuri.ro privitor la companii, cursuri ale actiunilor, investitiilor sau alte asemenea servicii, va rugam sa recititi paragrafele 12 si 13. Ele se aplica in mod special in cazul dumneavoastra. In plus, pentru acest tip de informatii se aplica regula "Investitorul e cel care trebuie sa-si ia precautii". Serviciile sunt furnizate doar cu scop informativ, si nici un continut inclus in servicii nu are scopuri comerciale sau investitionale. RESSOFT nu va fi trasa la raspundere sau vinovata de exactitatea, utilitatea sau disponibilitatea oricaror informatii transmise prin intermediul site-ului, si nu va fi raspunzatoare de nici o decizie comerciala sau investitionala luata pe baza unor astfel de informatii.

16. INSTIINTARI
    Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chesiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

17. DREPTURI DE PROPRIETATE
    RESSOFT respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

18. INFORMATII GENERALE
    Regulile de Utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si RESSOFT si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului evaluaririscuri.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si RESSOFT sau evaluaririscuri.ro (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulilor de Utilizare). Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de Reguli de Utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii RESSOFT sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulile de Utilizare si relatile dintre utilizatori si RESSOFT vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul RESSOFT de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in Regulile de Utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Regulilor de Utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale Regulilor de Utilizare raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor site-ului sau Regulilor de Utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa. Titlurile paragrafelor din aceste Reguli de Utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

19. INCALCARI
    Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Reguli de Utilizare la urmatoarea adresa: office[at]evaluaririscuri.ro.
    Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la office[at]evaluaririscuri.ro.
RESCONT evaluator
CERINŢE LEGALE
 
RESCONT evaluator
MANAGEMENTUL RISCULUI
 
RESCONT evaluator
TERMENI ŞI CONDIŢII